Igralne konzole

Sedajšne konzole so zelo zmogljive in so skorada nadomestilo za osebni računalnik.

xbox 360 slim nintendo wii playstation 3

Xbox 360 slim

Nintendo wii

PlayStation 3

Najzmoglivejša je seveda konzola xbox 360 in je tudi najprimernejša za nakup saj niso do sedaj odkrili nikakršnih napak na konzoli z razliko od ps3 ki jo pesti yellow light of deat in wii kateremu crkne kontroler po nedolgem času uporabe. Tako je xbox pometel z konkurenco, ko je izdaj novo xbox 360 slim konzolo. Microsoftov xbox je lani izdal tudi njihovo posebno igro ki je namenjena samo za igranje na xbox konzoli in sicer halo reach, kasneje pa še gears of war 3 pravtako narejeno samo za xbox ove konzole. Xbox 360 je tudi boljši s strani oglaševanja in podpiranja nakupov. Saj so nedolgo nazaj priredili v ameriki tekmovanje z igro MW3, na katerem je bila glavna nagrada xbox 360 slim in 50 000 ameriških dolarjev. Nintendo wii seveda nemoremo vriniti v to skupino saj deluje na čisto drugačnem principu.

Xbox

Posted on januar 31st, 2012 in Uvod,Xbox 360 by xbox 360  Tagged , ,
Industrija igralnih konzol se prične začela pri microsoftu razvijati leta leta 2001. Prvo xbox 360 konzolo so izdali šele februarja 2002 na Japonskem, drugot širom sveta pa 14. marca. Operacijski sisem xbox 360 konzole bazira na Windows NT sistemu ki se je dobro iskazal. Pri Xbox 360 so vgradili so Pentium III procesor, ki zagotavlja takratni najhitrejši takt pri 755M hercih pri delovanju mu pomaga počasen 200M herčen ram niske kapacitete le 64 mega. Za odlično grafiko je poskrbela n-vidia kartica serije NV2A, spomina ni imel ravno veliko le 8-10 giga. Konzola je omogočala priklop štirik kontrolerjev in igranje igric preko soialnega omrežja imenovanega xbox live. Leta 2005 ji sledi Xbox 360 in je bil prvič predstavljen na MTV ju. Prekosil je tedajšnjo playstatonovo konzolo ps2 in tako postane konzola brez prave konkurence do leta 2008 ko izide novi ps3. Prve xbox 360 igralne konzole so imele zelo robustne kontrolerje ki niso bili ravno prijetni za držanje v roki. Zadnja serija ki je izšla leta 2010 se imenuje xbox 360 slim in zelo dviguje priljubljenost, izdelali so tudi nove brezžične kontrolerje v katere se da vtakniti manjšo tipkovnico in podobne koristne pripomočke in stvari, izšel je tudi xbox kinect in je pravi hit, lahko ga uporabljamo kot osbnega fitness trenrja ali pa striktno za zabavo saj nam ponojajo širok spekter igric narejenih za xbox kinect.

Playstation

Posted on januar 31st, 2012 in Playstation,Uvod by xbox 360  Tagged
Igralne konzole se uporabljajo za zabijanje porostega časa, kot naprimer ps3. Prvo konzolo so naredili pri playstationu leta 1994, imenovali so jo ps1 kasneje pa je izšla tudi ps-one različica, razlika ni bila bistvena le v pogonskih diskih. Sledil je playstation 2 leta 2005 ki pripada šesti generaciji igralnih konzol, kasneje so izdelali tudi slim verzijo, bolj varčna in privlačna. Do leta 2011 so prodali 150 milionov primerkov ps2 in še vedno velja za pravi hit med konzolami. Leta 2008 mu sledi playstation 3 oziroma ps3, v prvem dnevu izdaje so prodali čez 60 000 konzol. Izhaja v večih verzijah razlikujejo pa se po kapaciteti diskov. pohvali se lahko z HD oz. high definition grafično kartico, in Blue-ray medijskim čitalcom. Naredili so tudi precej prenosnih konzol, ki vsebujejo kratico psp oz. playstation portable. Izdali so tri serije 1000, 2000, in 3000. Potem pa so na trg prodrli z psp to go in playstation vita predstavljen kot pravi hit z elegantno obliko postaja pravi prodajni hit in za šalo povozi nintendotovo prenosno konzolo imenovano nintendo DS. Xbox so začeli proizvajati leta 2001 in so s kasnejšimi konzolami zelo razočarali privržence, še posebaj z red ring of death, tako je prodaja xbox 360 konzol z leti upadla. S najnovejšim izdelkom xbox 360 slim so tako pretresli privržence saj je zelo modernega dizajna, zelo zmogljiva in brez napak. Xbox 360 slim je tako prava izbira če želite predvsem konzolo za igranje igric.
Does Proactive Really Work Neutrogena Skin Id Home Remedies For Acne

top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips