Odklep konzole

Posted on februar 25th, 2012 in Nintendo,Playstation,Xbox 360 by xbox 360  Tagged , ,
Z leti se na novo izdane igre zelo dražijo, zato so tej posegi vse bolj popularni. Z odklepom konzole si zagotovimo neomejeno število iger ki jih lahko igramo. Poseg bistveno ne vpliva na delovanje konzole. Odklep konzole je od konzole do konzole zelo različen. Kliknite na link za ogled kako se odklenejo posamezne enote. Najlažje je seveda odkeniti playstation portable saj ga zelo enostavno povežemo na računalnik in naložimo nekaj programov ki jih kasneje zaženemo. Konzola se enostavno "downgrada" in razbije kodo, tako lahko naložimo igra na spominsko kartico in zaženemo igro. Xbox 360 slim odklep pa je bolj zakompliciran saj je treba v konzolo dodati čip, ker so pri xboxu zelo poskrbeli za varnost njihovih konzol. Z odklepom konzole žal zagotovimo dostop nezaželenim gostom na našo konzolo.

Igralne konzole

Sedajšne konzole so zelo zmogljive in so skorada nadomestilo za osebni računalnik.

xbox 360 slim nintendo wii playstation 3

Xbox 360 slim

Nintendo wii

PlayStation 3

Najzmoglivejša je seveda konzola xbox 360 in je tudi najprimernejša za nakup saj niso do sedaj odkrili nikakršnih napak na konzoli z razliko od ps3 ki jo pesti yellow light of deat in wii kateremu crkne kontroler po nedolgem času uporabe. Tako je xbox pometel z konkurenco, ko je izdaj novo xbox 360 slim konzolo. Microsoftov xbox je lani izdal tudi njihovo posebno igro ki je namenjena samo za igranje na xbox konzoli in sicer halo reach, kasneje pa še gears of war 3 pravtako narejeno samo za xbox ove konzole. Xbox 360 je tudi boljši s strani oglaševanja in podpiranja nakupov. Saj so nedolgo nazaj priredili v ameriki tekmovanje z igro MW3, na katerem je bila glavna nagrada xbox 360 slim in 50 000 ameriških dolarjev. Nintendo wii seveda nemoremo vriniti v to skupino saj deluje na čisto drugačnem principu.

Prenosne igralne konzole

Prenosne igralne konzole Izdelujejo predvsem v podjetjih playstation in nintendo. Pri nintendo so začeli izdajati prenosne konzole že davnega leta 1989 in sicer so začeli z nintendo gameboy, sledile so jim raznorazne verzije gameboyev vse do leta 2000 ko so tako pri playstationu kot pri nintendu začeli izdelovati moderne konzole. V tej dirki jim xbox ne dela konkurence niti z xbox 360 slim niti z xbox 360 super elite niti z xbox 360 core saj žal ne izdelujejo prenosnih konzol.
Kliknite na sliko za za podrobnejši opis
Game Boy Original
Nintendo DS Nintendo 3DS PlayStation Vita

Nintendo gameboy

Nintendo DS

Nintendo gameboy

Playstation portable

Playstation

Posted on januar 31st, 2012 in Playstation,Uvod by xbox 360  Tagged
Igralne konzole se uporabljajo za zabijanje porostega časa, kot naprimer ps3. Prvo konzolo so naredili pri playstationu leta 1994, imenovali so jo ps1 kasneje pa je izšla tudi ps-one različica, razlika ni bila bistvena le v pogonskih diskih. Sledil je playstation 2 leta 2005 ki pripada šesti generaciji igralnih konzol, kasneje so izdelali tudi slim verzijo, bolj varčna in privlačna. Do leta 2011 so prodali 150 milionov primerkov ps2 in še vedno velja za pravi hit med konzolami. Leta 2008 mu sledi playstation 3 oziroma ps3, v prvem dnevu izdaje so prodali čez 60 000 konzol. Izhaja v večih verzijah razlikujejo pa se po kapaciteti diskov. pohvali se lahko z HD oz. high definition grafično kartico, in Blue-ray medijskim čitalcom. Naredili so tudi precej prenosnih konzol, ki vsebujejo kratico psp oz. playstation portable. Izdali so tri serije 1000, 2000, in 3000. Potem pa so na trg prodrli z psp to go in playstation vita predstavljen kot pravi hit z elegantno obliko postaja pravi prodajni hit in za šalo povozi nintendotovo prenosno konzolo imenovano nintendo DS. Xbox so začeli proizvajati leta 2001 in so s kasnejšimi konzolami zelo razočarali privržence, še posebaj z red ring of death, tako je prodaja xbox 360 konzol z leti upadla. S najnovejšim izdelkom xbox 360 slim so tako pretresli privržence saj je zelo modernega dizajna, zelo zmogljiva in brez napak. Xbox 360 slim je tako prava izbira če želite predvsem konzolo za igranje igric.

Ps3 move

Posted on januar 31st, 2012 in Playstation by xbox 360  Tagged ,
Nedolgo po izdaji igralne konzole playstation3 so izdali še dodatek ps move natančneje 2. junij 2009. Priklop na konzolo je zelo enostaven omogoča pa nam igranje igric z zaznavanjem telesa, ob katerih se dodobra razmigamo. Ps3 move deluje na zelo podobnem sistemu kot xbox 360 kinect, šebolj podobno pa kot Nintendo Wii. Od xbox kinecta se razlikuje v tem da ima samo en senzor za zaznavanje gibanja dočim ima xbox kinect kar dva da si lahko ustvari 3D sliko. Delovanje sistema je precej preprosto le nastavimo kamero ki izgleda kot web kamera za računalnik in je mahnih dimenzij. Kamero usmerimo proti prostoru kjer se bomo gibali, v roke pa vzamemo dalincu podoben kontroler ki vsebuje nakaj tipk in lepo sede v roko. Kontroler ima na vrho nekakšno bunko kjer se nahaja vsa pomembna elektronika za komunikacijo med konzolo in kontrolerjem, nastavimo pa lahko različne osvetlitve.
ps3 move

Ps3 move

ps3

Posted on januar 30th, 2012 in Playstation by xbox 360  Tagged
Sedmo generacijo igralnih konzol so ponovno napovedali pri PlayStationu z novo konzolo ps3. Tudi pri tej generaciji so izdali dve serije ps3 slim in ps3 fat. Prva je bila seveda fat verzija izdali so jo 11 novembra na Japonskem za ostale trge je bil na voljo skoraj leto kasneje, tekmovali so s xbox 360 elite, presenetili so z inovativnim dizajnom in z zmoglivostjo konzole. Prvi modeli so bili na voljo z 60, 80, 100, 120, 160, 180, 250 GB prostorom na disku, Seveda pa se je dizajn od ps2 razlikoval pod pokrovom, nova matična plošča, grafično kartico je nadomestila nvidia rsx grafična kartica s taktom 550MHz in kapaciteto 250MB, procesor so nadomestili s 3.2 GHz Cell broadband engine izdelan prav z namenom za maksimalno hitrost konzole, za odzivnost pa skrbi 256MB DDR3 rama dodali so tudi blueray čitalec medijskih enot, HDMi priklop za na TV, 6 usb portov in tako spet premagali xbox. Leta 2009 izide slim model s katerim spet presenetijo. Od navadnega ali fat modela se razlikuje tako po zunanjosti kot po zmoglivosti. Mere in teža se zmanjšajo za približno 30%, spremenijo tudi zunanji dizajn. Najpomembnejše je da se poraba energije prepolovi in da vgradijo nov procesor izdelan v 45nm tehnologiji kateri potrebuje manjšo napetost in se ne greje toliko, spremenijo tudi softweare in glavni meni. V prvem dnevu izdaje so prodali 670 000 izvodov konzole. Pri slim verziji tekmujejo pa s xbox 360 slim, Ps3 fat pa z xbox 360 super elite.
ps3 slim ps3 fat
Naslednja stran »
Does Proactive Really Work Neutrogena Skin Id Home Remedies For Acne

top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips