Odklep konzole

Posted on februar 25th, 2012 in Nintendo,Playstation,Xbox 360 by xbox 360  Tagged , ,
Z leti se na novo izdane igre zelo dražijo, zato so tej posegi vse bolj popularni. Z odklepom konzole si zagotovimo neomejeno število iger ki jih lahko igramo. Poseg bistveno ne vpliva na delovanje konzole. Odklep konzole je od konzole do konzole zelo različen. Kliknite na link za ogled kako se odklenejo posamezne enote. Najlažje je seveda odkeniti playstation portable saj ga zelo enostavno povežemo na računalnik in naložimo nekaj programov ki jih kasneje zaženemo. Konzola se enostavno "downgrada" in razbije kodo, tako lahko naložimo igra na spominsko kartico in zaženemo igro. Xbox 360 slim odklep pa je bolj zakompliciran saj je treba v konzolo dodati čip, ker so pri xboxu zelo poskrbeli za varnost njihovih konzol. Z odklepom konzole žal zagotovimo dostop nezaželenim gostom na našo konzolo.

Igralne konzole

Sedajšne konzole so zelo zmogljive in so skorada nadomestilo za osebni računalnik.

xbox 360 slim nintendo wii playstation 3

Xbox 360 slim

Nintendo wii

PlayStation 3

Najzmoglivejša je seveda konzola xbox 360 in je tudi najprimernejša za nakup saj niso do sedaj odkrili nikakršnih napak na konzoli z razliko od ps3 ki jo pesti yellow light of deat in wii kateremu crkne kontroler po nedolgem času uporabe. Tako je xbox pometel z konkurenco, ko je izdaj novo xbox 360 slim konzolo. Microsoftov xbox je lani izdal tudi njihovo posebno igro ki je namenjena samo za igranje na xbox konzoli in sicer halo reach, kasneje pa še gears of war 3 pravtako narejeno samo za xbox ove konzole. Xbox 360 je tudi boljši s strani oglaševanja in podpiranja nakupov. Saj so nedolgo nazaj priredili v ameriki tekmovanje z igro MW3, na katerem je bila glavna nagrada xbox 360 slim in 50 000 ameriških dolarjev. Nintendo wii seveda nemoremo vriniti v to skupino saj deluje na čisto drugačnem principu.

Prenosne igralne konzole

Prenosne igralne konzole Izdelujejo predvsem v podjetjih playstation in nintendo. Pri nintendo so začeli izdajati prenosne konzole že davnega leta 1989 in sicer so začeli z nintendo gameboy, sledile so jim raznorazne verzije gameboyev vse do leta 2000 ko so tako pri playstationu kot pri nintendu začeli izdelovati moderne konzole. V tej dirki jim xbox ne dela konkurence niti z xbox 360 slim niti z xbox 360 super elite niti z xbox 360 core saj žal ne izdelujejo prenosnih konzol.
Kliknite na sliko za za podrobnejši opis
Game Boy Original
Nintendo DS Nintendo 3DS PlayStation Vita

Nintendo gameboy

Nintendo DS

Nintendo gameboy

Playstation portable

Nintendo Wii

Posted on februar 21st, 2012 in Nintendo by xbox 360  Tagged ,

Nintendo wii

inovativna konzola oblikovana z strani Shigeru Miyamoto in nintendo tima. Pripada sedmi generaciji konzol in je kot prva konzola z vgrajenimi motion detector senzorji ali z zaznavanjem gibanja. Izdali so jo 19. novembra 2006 in je do decembra že dosegla vse konce sveta. Sistem deluje s pomočjo 729 MHz IBM procesorja imenovanega Broadway ki bazira na računalniškemu modelu, grafične kartice ATI imenovane Hollywood z 243 MHz taktom in 24 MB pomnilnika. Flash pomnilnik obsega 64 MB SDRAM in je povezan z GDDR3 vodilom (modeli po letu 2011 so imeli 512MB), Shranjevanje podatkov je potekalo na 512 MB notranji flash pomnilnik ali SD card ali SDHC card ali Nintendo GameCube Memory Card. Dimenzije so precej skromne 4.4 cm × 16 cm × 21.5 cm in teža 1.2 kg, povezovanje z zunanjimi enotami pa je možno preko Wi-Fi ali Bluetooth ali USB 2.0 ali pa tudi LAN Adapter (preko USB). Če imamo Nintendo Wii povezan z internetom lahko uporabljamo naslednje online aplikacije :Nintendo Wi-Fi Connection, Wii Shop Channel in WiiConnect24. Kontrolerji so precej preprosti kot nekaki dalinci, izšlo pa je tudi veliko specialnih konzol za posebne igre. Igre so naložene na prenovljene optične diske ki so skoraj identični običajnim in omogočajo 4.7GB prostora, podpira pa tudi starejše optične diske od gamecube konzole. Nintendo Wii tekmuje tako z ps3 move kot xbox kinect. Bilo je karnekaj problemov z Nintendo Wii konzolo izstopajo pa trije najpogostejši: Pri pri izdani nadgradnji sistema preko nintendo24 je pri nekaterih konzolah prišlo do napake in so postale neuporabne, Ameriške izvedbe so imele malo drugačne leče v bralcu diskov in so se čez čas umazali tako so konzoli povzročile da ni mogla prebrati zahtevnejših iger z večjo kapaciteto na disku seveda je bil problem enostavno rešliv z čistilnim kitom. Po dolgotrajni uporabi je konzola izgubila povezavo z kontrolerjem in tako povzročila ponovno sinhronizacijo.
Nintendo Wii Nintendo Wii Primer kontrolerjev v rokah
Nintendo Wii pištola Nintendo Wii kontroler Nintendo Wii baseball kij Nintendo Wii tennis lopar

WII

Posted on januar 31st, 2012 in Nintendo by xbox 360  Tagged
Igralna konzola Wii je izdelek podjetja nintendo in je izšla leta 2006. Je kot prva predstavila zaznavanje gibanja telesa in s tem povezano upravljanje avatarja v igrici. Podrli so kar nekaj prodajnih rekordov. leta 2009 so se vpisali v ginesovo kjigo rekordov, saj so prodali največ primerkov konzole wii v enem mescu kot katerakoli druga firma. W podjetju nintendo imajo svojo razmišljanje glede oblikovanja konzol saj je glavni oblikovalec povedal da moč konzole ni vse tako kot pri ps3 ali novem xboxu 360, saj so se oni usmerili v vživljanje vloge igralca v avatarja. Wii je zelo uporabniku prijazna konzola in je primerna za uporabnike vse starosti. Primerna je za druženje saj lahko priklopimo 4 kontrolerje se pravi da lahko igrajo štiri osebe na enkrat. Konzola je zelo majhna in porabi malo energije, kar je zelo pomembno pri daljši uporabi. Wii je izdal tudi novo aplikacijo get fit ki nas nadzira kot osebni trener, šteje nam zavžite kalorije, kot bi imeli dejansko trenerja v fitnesu. Wii je najmočnejši rivalec xboxa 360 in njihovega produkta kinect, saj oboji tekmujejo s podobnim programom get fit. Trenutno xbox na tem področju zaostaja.

Magnavox Odyssey

Posted on januar 28th, 2012 in Nintendo by xbox 360  Tagged
Magnavox Odyssey je konzola prve generacije igralnih konzol. Izdali so jo pri podjetju Magnavox leta 1972. Konzola je bila preprostega dizajna delovala pa je z igrico pong in podobnimi preprostimi igrami. Igranje je bilo mogoče preko dveh kontrolerjev s katerimi smo premikali tablico v katero je zadevala žoga in nastavljali hitrost žoge. Za Magnavox Odyssey konzolo so kasneje izdali še 30 iger, ki so jih proizvedli v podjetju Magnavox. Iz proizvodnje so jo izključili leta 1975 prodali pa so 330 tisoč primerkov. To konzolo so nadgradili pri nintendotu ni jo poimenovali Color TV game, na njej stojijo vse kasnejše generacije.
Magnavox Odyssey Console
Naslednja stran »
Does Proactive Really Work Neutrogena Skin Id Home Remedies For Acne

top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips